Sedan 2006 har vi utvecklat en fullserviceanläggning med grundtanken att kunden inte skall behöva åka till ett flertal olika verkstäder för att reparera och serva sitt fordon.

Autofyrstad bildades när Johan Jonsson köpte firman Auto-EL år 2006. Auto-El jobbade då uteslutande med reparationer av startmotorer och generatorer. Johan har sedan dess vidareutvecklat verkstaden till en fullserviceanläggning med grundtanken att kunden inte skall behöva åka till ett flertal olika verkstäder för att reparera och serva sitt fordon.

Företaget åtgärdar idag alla typer av fel som kan uppkomma på ett fordon så som El-fel, motorlampor, besiktningsanmärkningar, behov av service, fyrhjulsinställningar, motorrenoveringar och mycket mer.

Det senaste tillskottet i verkstadens breda tjänsteutbud är en fullutrustad skadeverkstad samt en nybyggd avdelning för hantering av transportbilar och husbilar. Från och med första mars 2013 välkomnar vi ClearCar bilbesiktning till vår anläggning. Idag står Autofyrstad fullt utrustad för framtiden.